Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر فیلمبرداری سریال «در چشم باد» گفت: تعامل در ساخت آثار تصویری چه تلویزیون و چه در سینما تاثیر زیادی در نتیجه اثر دارد چراکه به زبان واحد از نظر نگاه، سلیقه و سبک احتیاج دارید. همانگونه که با کارگردان سریال «در چشم باد» زبان مشترکی داشتیم و هماهنگ بودیم.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در میان تولیداتی که برای تلویزیون در نظر گرفته می‌شود سریال‌های تاریخی به لحاظ لوکیشن، نوع پوشش و گریم متفاوت از جمله آثاری هستند که مخاطبان به دلیل جذابیت هایی که چه به لحاظ داستان و چه به لحاظ جذابیت هایی تصویری از لباس گرفته تا لوکیشن به تماشای این نوع مجموعه‌ها رغبت بیشتری نشان می‌دهند و از دیدن آن خسته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پخش مجموعه تلویزیونی «از یاد‌ها رفته» به کارگردانی بهرام بهرامیان که این شب‌ها به مناسبت ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه یک سیما رفته است بهانه‌ای شد تا گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به سراغ علیرضا زرین دست فیلمبردار باسابقه عرصه سینما برود و با وی که نقش پررنگی در سریال «در چشم باد» داشته است به گفت و گو بنشیند تا با تجربه‌ای که سال‌ها در عرصه هنر و حضور در سریال‌های تاریخی کسب کرده و پیگیر تماشای سریال «از یاد‌ها رفته» است نیز به نقد و بررسی این مجموعه تلویزیونی بپردازد.


علیرضا زرین دست فیلمبردار باسابقه سینما در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در خصوص سختی‌های کار در تولید سریال‌های تاریخی گفت: در یک برهه زمانی فیلمبرداری سریال‌ها با فیلم‌های سینمایی فرق داشت، اما در حال حاضر تفاوتی بین این دو عرصه وجود ندارد. وقتی که سریال تلویزیونی «در چشم باد» را فیلمبرداری می‌کردم، با این ذهنیت کار کردم که این مجموعه هیچ تفاوتی با سینما ندارد، من با نگاه سینمایی این سریال را فیلمبرداری کردم که قرار بود از تلویزیون پخش شود و خدا را شکر در قسمت‌هایی که حضور داشتم کار موفقی از آب در آمد.

وی با اشاره به اهمیت تعامل در تولید یک سریال موفق بیان کرد: تعامل در ساخت آثار تصویری چه در تلویزیون و چه در سینما تاثیر زیادی در نتیجه اثر دارد چراکه به زبان واحد از نظر نگاه، سلیقه و سبک احتیاج دارد. همانگونه که با کارگردان سریال «در چشم باد» زبان مشترکی داشتیم و هماهنگ بودیم.

زرین دست در خصوص دلیل ماندگاری سریال‌های تاریخی عنوان کرد: سریال تاریخی به تماشاگر معنا و معرفت می‌دهد و با دیدن روایات تاریخی احساس کمال و لذت در مخاطب ایجاد می‌کند.

این فیلمبردار با اشاره به ملاک‌های لازم برای تولید یک اثر تاثیرگذار افزود: مهمترین عنصر برای ساخت یک سریال خوب، گروه عوامل پشت صحنه هستند که در اثر خلاقیت ایجاد می‌کنند چرا که افراد جلوی دوربین خالق اثر نیستند و فقط مهارت‌های پشت دوربین به آن‌ها منتقل می‌شود، بازیگران سبک، نورپردازی و طراحی صحنه به وجود نمی‌آورند بلکه عوامل پشت صحنه این عناصر را بوجود می‌آورند، حتی اگر از بازیگر‌های کم شهرت یا بدون شهرت در آثار استفاده شود مهارتی که در عوامل یک اثر استفاده می‌شود می‌تواند روی بازیگران نابلد نیز تاثیر بمثبت بگذارد.


وی تصریح کرد: ساخت سریال‌های تاریخی به ویژه تاریخ معاصر به مهارت تولید نیاز دارد، در دنیای امروز فاصله‌ای بین سینما و تلویزیون نیست و یک سریال خوب باید خوب ساخته شود تا اثرگذار باشد.

زرین دست در خصوص سریال تاریخی «از یاد‌ها رفته» خاطرنشان کرد: به اعتقاد من با وجود اینکه در ساخت  سریال «از یاد‌ها رفته» عناصر مهم تولید وجود ندارد، اما سریال قابل اعتنایی است و به سازندگان این سریال خسته نباشید می‌گویم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سریال تلویزیونی از یادها رفته علیرضا زرین دست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۵۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

سریال «بدل» به کارگردانی علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی در راه آنتن تلویزیون است. سریالی که قرار بود جزو ویژه‌های عید نوروز باشد اما به هر حال بعد از «هفت سر اژدها» ابوالقاسم طالبی پخش خود را آغاز خواهد کرد.

یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است.

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال به تسنیم گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال 1402 رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند.

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنزها و کمدی‌های سیما بودند.

دیگر خبرها

  • پدر مهران غفوریان افسر ارشد ساواک بود؟ | واکنش فوری ستاره سینما و تلویزیون به یک شایعه فراگیر درباره پدرش
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماندن در سینما اهمیت دارد/ عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد